Deltagerinfo nr. 1 

Vi har nå passert nyttår og våren med lysere tider og muligheter for å kjøre sommer rally på asfalt nærmer seg. Sommer Rally Grimstad 2011 arrangeres lørdag 30. juli, og vi håper dere vil planlegge noen feriedager hit til Sørlandet, – i beste sommertid, – for å delta i vårt asfaltrally.
 
All informasjon vil du finne på hjemmesidene våre www.rallygrimstad.no her vil det ettervert også bli mulighet for bla. elektronisk påmelding, se bilder fra prøvene og finne annen nyttig informasjon. Besøk gjerne også www.grimstadminby.no her finner du bla. turistkontoret, oversikt over arrangementer, gjestehavna og servicetilbud.
 
For våre danske og svenske venner anbefaler vi www.masterferries.com og www.colorline.no som trafikkerer Hirtshals – Kristiansand (også med hurtigferge på 2 timer). Dessuten trafikkerer Colorline Hirshals – Larvik og Strømstad – Sandefjord.
 
Her er litt informasjon som kan stille nyskjerrigheten til ut på vårparten!
 - Vi ønsker fortsatt å lage et rally som skal gi positiv opplevelse for deltagere og lokalmiljø med fokus på: Deltagere – Publikum – Sikkerhet.
 - KNA Aust Agder har fra i år gått inn som arrangør av Sommer Rally Grimstad.
 
Med KNA Aust Agder vil vi bygge opp en lokalt forankret organisasjon basert på kontinuitet og erfaring. Vi har et mål om å forbedre oss enda mer, bl.a. på organisering, service og informasjon til deltakere og publikum. Vi skal også MARKEDSFØRE løpet enda bedre på Sørlandet, nasjonalt og internasjonalt.

- I år inngår løpet i bla. TRN-cup som skulle sikre et spennende startfelt, ikke minst for publikum.Sommer Rally Grimstad skal være:
* Kompakt minirally på asfalt lagt til attraktivt ferieområde, – i sommerferien.
* Ta med familie og venner på Sørlandet til felles gleder i juli.
* Rally på et tidspunkt der ingen andre løp går i Norge, – og hvor de fleste har ferie.
* Løpet skal ha varierende og krevende fartsetapper over et geografisk begrenset område.
* Med profesjonell tidtaging og distribusjon av resultater og raskt avsluttet premieutdeling.
* ”Publikumsprøve” i nærheten av sentrum, – rundbane etter dansk modell. Samler publikum rundt en fartsetappe med attraktive tilskuerplasser, mulighet for profilering av samarbeidspartnere og VIP arrangementer.
* Korte interne avstander. – start / mål og serviceområde for rallybilene nær sentrum, – publikumsvennlig.
* Samlet rallysentrum med all nødvendig informasjon og service samt mål / parc ferme.
* Løpet skal ha TV-dekning, rallyradio og egen avis / program.
*Sommer Rally Grimstad inngår i bla. Norgescup, TRN-cup og Volvo original cup.
*Internasjonal deltagelse, – vi ønsker våre Tyske, Danske og Svenske venner velkommen til en uformell ”landskamp”. – I 2011 blir det nok en gang fri deltagelse for utenlandske team


En liten forsmak på hva dere kan vente dere av utfordringer:

* 4 fartsetapper hvorav en er rundbane som kjøres tre ganger og to landeveisprøver som kjøres to ganger, dvs. totalt 7 fartsetapper.
* Meget varierende og sportslig krevende veier.
* Total løpslengde ca. 15 mil, hvorav 4,6 mil. fartsetapper.
* Gjennomkjøring på forhånd, mulighet for produksjon av egne noter. Dessuten arrangørnoter. Håper dette er litt hyggelig lesning, – og gir grunnlag for å planlegge sommerferien allerede nå.

– Husk Grimstad har alt Sørlandet kan tilby på sommeren: Sol, sommer, bad- og sjøliv, gode hoteller, campingplasser med unik beliggenhet rett på badestranden, restauranter og utetilbud, gjestehavn, – og nå også Sommer Rally Grimstad.

 
For ytterligere informasjon kontakt oss på post@rallygrimstad.no eller tel. +4790589859.
 
Husk bestill overnatting tidlig!!!!!!!!!
HOVEDSPONSOR
SPONSORER
KART FRA GULE SIDER
ARRANGERES AV

RSS FEED

© Hjelseth Computers - Design av Aleo Internett