Grøndal tok sin tredje strake seier i Sommer Rally Grimstad 

   
Anders Grøndal og Trond Svendsen på pallen sammen med Rune Danneborg og Henning Elvekrok. På tredjeplass i klassen Ivar Mjåland og Ole Bent Røiseland fra KAK.
Det ble som forventet Anders Grøndal fra NAF Motorsport Asker og Bærum med kartleser Trond Svendsen fra NMK Larvik som i sin Subaru Impreza WRC vant rally Grimstad.

Grøndal var raskest på samtlige fartsetapper, og Rune Danneborg fra KNA Aust Agder med kartleser Henning Elvekrok fra NMK Kongsberg var bare i nærheten av å kunne slå Grøndal på en etappe.

En andre plass for oss blir som en seier sier Rune Danneborg. Vi må bare innse at Grøndal er i en egen klasse. Han er VM fører mens vi vel må anses som mosjonister snart. Man kan ikke bare hive seg på sykkelen og slå Hushovd heller kommenterer Rune. På fartsetappe 4 var vi imidlertid bare ett sekund bak Grøndal. Det hadde jo vært moro å slå ham på en etappe da avslutter Danneborg.

På tredje plass fulgte Thomas Kvam med sin kone Monica i kartleserstolen i deres Subaru Impreza STI. Fjerdeplassen gikk til Tommy Herregården som for anledningen hadde med Anders Kjær i kartleserstolen i sin BMW M3. Vi tipper Tommy fikk en del tips om noter underveis

Sommer Rally Grimstad ble gjennomført i strålende vær og samlet totalt 67 biler til start inklusive to danske team. Det ble kjørt 7 fartsetapper på totalt 50 km. nord for Grimstad og i Arendal kommuner. Løpet er et hyperraskt asfaltrally som går på gode men svingete fylkesveier.

Krevende rally

At Sommer Rally Grimstad er et krevende løp vitner frafallet underveis om. Hele 20 biler måtte bryte før de kom til mål. På fartsetappen over Omholt kjørte tre deltagere av veien i samme sving og havnet etter vært nærmest oppå hverandre. Men førere og kartlesere er i god form.

Unge dansker høyt opp

Simon Vallentin Hansen med broren Sune i kartleserstolen fra Holbæk Motorklub i Danmark kjørte med sin Peugeot Super 1600 inn til en flott femteplass i Rally Grimstad foran ikke ukjente Jarle Lippert i BMW M3. Danskene var strålende fornøyde med totalplasseringen og klasseseier, og kunne fortelle at de sprutet champagne i rally for første gang.

16 åringen Miriam slo fire erfarne

Miriam Aasli fra NAF Øvre Østfold er bare 16 år gammel og kjørte sitt første rally i ungdomsklassen. Hun kom til mål som nummer 35 totalt og slo derved fire drevne rallyførere.

 

 
HOVEDSPONSOR
SPONSORER
KART FRA GULE SIDER
ARRANGERES AV

RSS FEED

© Hjelseth Computers - Design av Aleo Internett